Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 23:22

BLUES REVENGE w/SPECIAL GUEST LIVE AT PRESIDENT HOTEL (21/12)

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 22:00, το PRESIDENT HOTEL φιλοξενεί τους BLUES REVENGE στο ψηλότερο roof garden της Ελλάδας, το μοναδικό PENTHOUSE 21!
Μαζί τους ένας καλεσμένος - έκπληξη ο οποίος έχει διαπρέψει στο θεατρικό σανίδι καθώς και στη μικρή και μεγάλη οθόνη.
Οι Blues Revenge δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2008 από τον Ανδρέα Γκομόζια (κιθάρα, φωνή), μαζί με τον Τάσο Δρίτσο (μπάσο) και το Χρήστο Ανδριανό (τύμπανα).
Όντας ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες της γενιάς του, ο Ανδρέας Γκομόζιας έφερε έτσι τους Blues Revenge στο προσκήνιο της ελληνικής blues σκηνής, μετρώντας σήμερα μια πορεία άνω των 40 ετών, παίζοντας από τα ηλεκτρικά blues του Chicago και τα jump blues της Δυτικής Ακτής, μέχρι τα blues της Μεγάλης Βρετανίας και τα jazz blues της Νέας Υόρκης.
Στα live τους ακούμε θρυλικά blues standards των Robert Johnson, Muddy Waters, Freddie King, BB King, Howlin' Wolf, Buddy Guy, Albert King, Peter Green, Eric Clapton, Cream και πολλών ακόμα, καθώς και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις. Ακόμη όμως κι αν μένουν κοντά στην παράδοση της blues μουσικής, συχνά εμπλουτίζουν τον ήχο και την παρουσία τους με στοιχεία και από άλλες μουσικές φόρμες, όπως τη rock, τη soul και τη jazz, δημιουργώντας πάντα ένα δικό τους ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

BLUES REVENGE
Ανδρέας Γκομόζιας – κιθάρα, φωνή
Τάσος Δρίτσος – μπάσο
Ζαφείρης Τσίναλης – τύμπανα
Νίκος Δαμουλιάνος – πλήκτρα

PRESIDENT HOTEL
Λεωφ. Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(700μ από τον σταθμό του μετρό Πανόρμου, 750μ από τον σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι)
-Είσοδος ελεύθερη-
Για κρατήσεις: mail. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Tηλ. 210 6989000
Δυνατότητα parking στο ξενοδοχείο κατόπιν χρέωσης
https://president.gr/

Χορηγός επικοινωνίας:
https://www.lavitaradio.gr/

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Loading...