Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 23:39

Η Σοφία Ανδριανού τραγουδά «Αναζητώντας την σοφία του κόσμου» με καλεσμένο τον Γεράσιμο Ανδρεάτο - "Θέατρο κάτω από τη Γέφυρα" (20/3)

Στο πλαίσιο των μουσικών παραστάσεων «Βραδιές κάτω από τη Γέφυρα» η Σοφία Ανδριανού έρχεται για πρώτη φορά στο «Θέατρο κάτω από την Γέφυρα».

Φρέσκο Κονσέρτο για Φωνή, Πιάνο, Ακορντεόν και Κοινό σε 109 λεπτά & 42 δευτερόλεπτα: Άλλο ένα Δελτίο Τύπου, για άλλη μια Συναυλία, άλλης μιας Τραγουδίστριας..ή και όχι!

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στις 21.00 η Σοφία Ανδριανού καλεί γνωστούς και αγνώστους να υμνήσουμε μαζί την ομορφιά και σε πείσμα των καιρών «σαν φίλοι καρδιακοί να δώσουμε τα χέρια». Καλεσμένος της ο εκλεκτός Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο οποίος με την χαρακτηριστική φωνή και τις εξαιρετικές ερμηνείες του δίνει στην βραδιά μια ξεχωριστή νότα λάμψης.

Στο «Θέατρο κάτω από τη Γέφυρα» η Σοφία Ανδριανού θα τραγουδήσει γνωστά αγαπημένα διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας. Από Μ.Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη, Θ.Μικρούτσικο, Σ.Ξαρχάκο, Β.Τσιτσάνη, Μ.Βαμβακάρη, Α.Καλδάρα μέχρι Locomondo και Κ.Βήτα. Από Γ.Καζαντζή, Ο.Περίδη, Κ.Χατζή και Θανάση Παπακωνσταντίνου μέχρι μικρές ανατροπές και Παραδοσιακά. Παρουσιάζει επίσης για πρώτη φορά «Του Κόσμου τα Αινίγματα», «Γιατί ποτίζω και τα αγκάθια», «Η Ζωή μου είναι αλλού» και «Είμαι ακόμα ένα Παιδί», τα τέσσερα νέα ερωτικά και υπαρξιακά τραγούδια, με έντονο άρωμα ουσιαστικής εμψύχωσης, σε στίχους και μουσική του πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού Νίκου Γερακάρη, από το επερχόμενο EP της, με τίτλο «η σοφία του κόσμου».

Μετά την δεκαετή πορεία της στα μουσικά πράγματα με αξιόλογες στιγμές και συνεργασίες, και μετά τα ΜουσικοΘεατρικά «Ανδρικά», «Ιδιοσυνκράθια», «Αντιθέσεις Συνθέσεις», «Before and Jazz», «Μαύρη Σκλάβα Ποιήτρια», «Ίδιος ήλιος για όλους»,«ΑςΤαίριΜου» και το Συναυλιακό «Φωτόδενδρο» η Σοφία Ανδριανού με το ιδιαίτερο προσωπικό της ύφος επανέρχεται με την πολύτιμη συμβολή του Άκη Μουχλιανίτη στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις και του Δήμου Πολυμέρη στο ακορντεόν, επιλέγοντας μια νέα σύνθεση, με «ακουστικό» ήχο. Με αφορμή τον νέο δίσκο δημιουργεί μια νέα μουσική παράσταση χωρίς ταμπέλες και περιορισμούς και με στίχους διαλεγμένους έτσι ώστε να εμπνέουν αξίες, ιδανικά και αρετές και να θυμίζουν πως «ακόμα και μέσα στην παγωνιά η αμυγδαλιά επιμένει πάντα να ανθίζει».

Ακολουθήστε την Σοφία Ανδριανού στα social media

https://www.facebook.com/sofia.andrianou.9

https://www.facebook.com/andrianousofia

https://www.instagram.com/sofia.andrianou/

Συντελεστές:

Πιάνο: Άκης Μουχλιανίτης

Ακορντεόν: Δήμος Πολυμέρης

Poster: www.MrHamilton.eu

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Κορομηλάς

Δελτίο Τύπου: Χρήστος Πανοηλίας

Ήχος / Φώτα: Γιάννης Βαφειάδης

Με μια ματιά:

Κυριακή : 20 Μαρτίου 2022, 21:00.

Είσοδος την μέρα της Συναυλίας: 12€ (αριθμημένες θέσεις).

Προπώληση : 10 €. (αριθμημένες θέσεις).

Προπώληση εισιτηρίων : Public, 11876 & viva εδώ: https://www.viva.gr/tickets/music/sofia-andrianou-guest-gerasimos-andreatos/

fb event: https://fb.me/e/31Z2NcuwB

Θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα»

Πλατεία Καραϊσκάκη, Γιαννοπούλου 1, Νέο Φάληρο.

Τηλέφωνο θεάτρου: 210 4816200

Διοργάνωση – Παραγωγή: LIVE2ENTERTAINMENT

Γιάννης Βαφειάδης / www.live2.gr

----------------------------------------------------------------------------------
“Το Θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα», είναι ένας από τους πιο ζεστούς και φιλόξενους χώρους πολιτισμού της Αττικής από το 1997. Με αφορμή την ανάγκη ποιοτικής ψυχαγωγίας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες αλλά και επικοινωνίας καλλιτεχνών – κοινού η εταιρεία παραγωγής #Live2 Entertainment ανέλαβε την μετατροπή του θεάτρου σε έναν ασφαλή υπερσύγχρονο συναυλιακό χώρο, που πληροί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά της πανδημίας, για να φιλοξενήσει μουσικές παραστάσεις νέων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών.”

-----------------------------------------------------------------------------------

* Ο χώρος του Θεάτρου διαθέτει Δωρεάν Parking.
* Το Θέατρο έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ.
* Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19. Ακολουθεί σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεων, ώστε κανείς να μη διστάσει και στερηθεί το αγαθό της ψυχαγωγίας.
* Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, καθώς ο χώρος είναι COVID-FREE.
* Ανήλικοι 12 – 17 ετών απαραίτητη η προσκόμιση self-test.
* Πριν και μετά από κάθε παράσταση θα υλοποιείται απολύμανση όλων των χώρων που κινήθηκε το κοινό, οι καλλιτέχνες και το τεχνικό προσωπικό.

* Η αίθουσα του θεάτρου, καθώς και οι υπόλοιποι χώροι του (φουαγιέ, καμαρίνια) εξαερίζονται με συνεχή ροή καθαρού αέρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Loading...