Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 21:45

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης στη μουσική σκηνή «Μουσικό Κουτί» (26/12)

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης, παίρνουν τις κιθάρες τους και με την πολύτιμη συμμετοχή του μαέστρου και πιανίστα Άκη Μουχλιανίτη, παρουσιάζουν την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή «Μουσικό Κουτί» τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από την πολύχρονη δισκογραφία τους [«Στην πίσω τσέπη του Blue Jean», «Νυχτερινό», «Αλφάδι», «Το κοράλλι», «Αν δε μ’ αγαπάς», «Η Παραμυθένια», «Είμαι καλά», «Χαμένες Γιορτές» κ.α.], τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του Νίκου Γρηγοριάδη «Ο Βασιλιάς Της Λύπης», αλλά και τα τραγούδια των L.Cohen, Μ. Χιώτη, Β. Τσιτσάνη κ.α. που το μουσικό δίδυμο λατρεύει να πειράζει.

Κατερίνα Κυρμιζή Νίκος Γρηγοριάδης

Οι δυο τραγουδοποιοί, είτε μαζί , είτε χωριστά, είτε live, είτε δισκογραφικά καταθέτουν πάντα ένα εντελώς προσωπικό μουσικό ύφος και χαράζουν τη δική τους πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Η Κυρμιζή, θεωρείται από τις πλέον αθόρυβες παρουσίες, παρά το αξιόλογο παρελθόν που έχει αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια και διακρίσεις όταν συστήθηκε δισκογραφικά με το «Κοντσέρτο για σοκολάτα και τριαντάφυλλα», και συνεχίζει με πάθος να διαγράφει τη δική της τροχιά με τα άλμπουμ «Το παιδί με την κεραία», «Κάκτοι Ι» & «Κάκτοι ΙΙ».

Ο δε Γρηγοριάδης, έχει κερδίσει διεθνή προβολή με το οργανικό άλμπουμ «Faros», μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια που κατέκτησαν τα ερτζιανά και τις καρδιές μας στα προσωπικά του άλμπουμ «Στη μοναξιά του φάρου» & «Αλφάδι» αλλά και στα άλμπουμ συνεργασίας με την Κατερίνα Κυρμιζή «Είναι εδώ!» & «Λάρβα» και πρόσφατα, με τη συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μίλτο Πασχαλίδη, στο άλμπουμ «Ο βασιλιάς της λύπης» ένα δίσκο σημαντικό για την μελοποιημένη ποίηση που κυκλοφόρησε από την Formiggart.



Κυριακή 26 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Μουσικό Κουτί: Κωνσταντινουπόλεως 70 και Ευμολπιδών 41, Κεραμεικός

(Σταθμός Μετρό-Κεραμεικός)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6906418034 - 6978613005
Είσοδος: 8 ευρώ.

  • Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Loading...