Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 17:31

Γιάννης Χαλκιαδάκης - "ΜΥΣΤΕΣ"

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε μια εποχή που η δισκογραφία είναι ανύπαρκτη ουσιαστικά, κάποιοι καλλιτέχνες επιμένουν να ''καταθέτουν'' τη ψυχή τους σε μία δισκογραφική δουλειά και πολύ καλά κάνουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο κατοχυρώνουν τα τραγούδια τους.

Ένας από αυτούς τους καλλιτέχνες,ο Γιάννης Χαλκιαδάκης.

Τραγουδοποιός από το Ρέθυμνο, μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο ''Μύστες'', η οποία περιλαμβάνει δεκατέσσερα τραγούδια.

Την πρώτη του αυτή προσπάθεια στη δισκογραφία, ενισχύουν τρεις φωνές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.Ο Βασίλης Σκουλάς που συμμετέχει με δύο τραγούδια, ''Μεθυσμένος'' το πρώτο, ντουέτο με τον συνθέτη και ''Σεβντας'' το δεύτερο.Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδά τον ''Αχέροντα'' και η τρίτη φωνή, είναι αυτή της Καίτης Κουλιά, η οποία συμμετέχει στο τραγούδι ''Μύστες'' ντουέτο με τον συνθέτη.

Ο Γιάννης Χαλκιαδάκης, ως γνήσιος εκπρόσωπος της κρητικής σχολής, δεν θα απογοητεύσει τους ακροατές της πρώτης του δισκογραφικής απόπειρας.Μία επιτυχημένη απόπειρα που αξίζει να ξεπεράσει το κρητικό πέλαγος και να φτάσει σε όσο γίνεται περισσότερα αυτιά και οι ''μουσικές να συνεχίσουν να υφαίνουν με αργαλειό τα αστέρια'' όπως λέει ο στίχος του τραγουδιού, που έδωσε τον τίτλο σε αυτή τη δουλειά. 

Καλοτάξιδες λοιπόν οι ''Μύστες'' και καλή ακρόαση σ'εσάς που ψάχνετε το καλό ελληνικό τραγούδι!

Για τον www.lavitaradio.gr

Δημήτρης Μιχλαριάς

Διαβάστηκε 2722 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Loading...