Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 23:09

"ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ" - Grand Opening ! Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 !

Το αγαπημένο καλλιτεχνικό στέκι, το Μουσικό μας Κουτί, ανοίγει ξανά τις πόρτες του και σας προσκαλεί όλους σε μια γιορτή, με πολύ φως, χρώμα, δυναμική και κεφάτη διάθεση, για να θυμηθούμε όλα όσα μας έχουν λείψει, να ενώσουμε τις ψυχές και τις φωνές μας, να γεμίσουμε συναισθήματα, να ονειρευτούμε, να τραγουδήσουμε μαζί και να γίνουμε όλοι μια παρέα, με παλμό, με αίσθημα και με αισιοδοξία για τα καλύτερα που είναι μπροστά!!!
Ο οικοδεσπότης, Νίκος Καραδημητρίου, θα μοιραστεί τη σκηνή του Κουτιού με τη Νάσια Σωτήρχου και τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη. Θα μοιραστούν μαζί μας τα δικά τους τραγούδια, κάποια ακυκλοφόρητα αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την έντεχνη και τη λαϊκή μουσική σκηνή. Μαζί τους και ο Στέλιος Καραδημητρίου.
Την καταπληκτική house band που θα τους συνοδεύσει πλαισιώνουν:
Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο
Γιώργος Ντινάκος στις κιθάρες και στο μπουζούκι
Φοίβος Μποζάς στο σαξόφωνο
Δρόσος Σκυλλάς στα κρουστά
Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Βαφειάδης
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και προσμονή να μοιραστούμε όλα αυτά που μόνο η μουσική μπορεί να μας χαρίσει!
Ώρα έναρξης: 10:00 μ.μ.
Εισιτήριο: 10 ευρώ
Λόγω περιορισμένων θέσεων παρακαλούμε κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στα τηλέφωνα 6906418034 - 6978613005

  • Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19. Ακολουθεί σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεων, ώστε κανείς να μη διστάσει και στερηθεί το αγαθό της ψυχαγωγίας.


Σύμφωνα με τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, η είσοδος στον εσωτερικό χώρο θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου

La Vita

Τελευταία άρθρα από τον/την La Vita