Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 22:26

« ΝΑ Μ’ΑΓΑΠΑΣ… » Η Νένα Βενετσάνου και η Λήδα Χαλκιαδάκη στον «Κήπο της Αλεξάνδρειας» (29/09)

« ΝΑ Μ’ΑΓΑΠΑΣ… »
Νένα Βενετσάνου - Λήδα Χαλκιαδάκη
Μια επιλογή νέων και παλαιών τραγουδιών από το προσωπικό και διεθνές ρεπερτόριό τους, για να εκφράσουν τα χίλια πρόσωπα της Αγάπης.
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Στον Κήπο της Αλεξάνδρειας
Η καλλιτεχνική συνάντηση της Νένας Βενετσάνου με τη Λήδα Χαλκιαδάκη εγκαινίασε τις εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού στον ανακαινισμένο «Κήπο της Αλεξάνδρειας». Εκπληρώνοντας την επιθυμία που είχαν από καιρό να βρεθούν μαζί, έδωσαν τον Μάιο που μας πέρασς δύο υπέροχες, κατάμεστες (sold out) παραστάσεις/συναυλίες.
Η συνάντηση των δύο διακεκριμένων καλλιτεχνών επανέρχεται (!) την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στις 9:00 μμ (ώρα προσέλευσης κοινού: 8:30 μμ), με τον δεξιοτέχνη πιανίστα Χρήστο Κουμούση να τις συνοδεύει στο πιάνο.
Φιλική συμμετοχή: Στέφανος Δεκεριάν.
Η Αγάπη είναι το θέμα τους, που μέσα από το τραγούδι τους εκφράζεται με πληρότητα και ακρίβεια. Μια επιλογή νέων και παλαιών τραγουδιών από το προσωπικό και διεθνές ρεπερτόριό τους, για να εκφράσουν τα χίλια πρόσωπα της Αγάπης.
Δεν είναι όμως μόνο οι κοινές τους μνήμες που ενώνουν και προκαλούν το προφανές ενδιαφέρον για το καλό τραγούδι, στο οποίο κρατούν και οι δυο τους μια πολύ ξεχωριστή θέση. Είναι και κάτι πιο βαθύ, πιο ουσιαστικό που τις ενώνει: η αγάπη τους για την ποίηση και για κάθε τι ποιητικό, που αναδύεται μέσα από την αναζήτηση της Αγάπης, σε μια παράδοξη εποχή, όπου οι άνθρωποι αρχίζουν να κατανοούν την αξία της.

  • -----------------------


«ΝΑ Μ’ΑΓΑΠΑΣ…»
Τραγούδι: Νένα Βενετσάνου, Λήδα Χαλκιαδάκη
Φιλική συμμετοχή: Στέφανος Δεκεριάν
Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης
Ημέρα/ώρα: Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα έναρξης 9:00 μμ
Ώρα προσέλευσης κοινού: 8:30 μμ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Εισιτήρια: 12 € (γενική είσοδος)
Θέατρο Αλεξάνδρεια (Κήπος)
Σπάρτης 14, Πλ. Αμερικής, ΤΚ11252 ΑΘΗΝΑ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ: Καθημερινά (13:00-19:00) στα τηλ/να: 2121007079, 6944898482
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • -----------------


Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19.
Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων καθώς και η προσέλευση του κοινού 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

La Vita

Τελευταία άρθρα από τον/την La Vita