Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 15:23

"ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ 2022" ...Συνεχίζουμε!! Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
"ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ 2022" - ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!
Μετά την μεγάλη επιτυχία των "ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ 2021", αλλά και την μεγάλη αγάπη με την οποία ο καλλιτεχνικός κόσμος αγκάλιασε τον Διαγωνισμο, το La Vita radio ανταποκρινόμενο στο αίτημα των καλλιτεχνών ,διοργανώνει τις "ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ 2022" και καλεί τους δημιουργούς να στείλουν στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τα νέα τους τραγούδια ,που δημιουργήθηκαν ή πρόκειται να δημιουργηθούν μέσα στο 2022.
Οι δημιουργοί θα μπορούν να στείλουν τα τραγούδια τους από τις 20/6/2022 έως και 30/11/2022.
Οι συμμετοχές αφορούν τραγούδια με Ελληνόγλωσο Στίχο ,ενώ δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές με επανεκτελέσεις η διασκευές.
Τα τραγούδια που θα αποσταλούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τότε, θα κριθούν από μια Eπιτροπή που θα απαρτίζεται από ανθρώπους του χώρου του Ελληνικού Τραγουδιού.
Τα 20 τραγούδια που θα προκριθούν από την Επιτροπή ,θα μπουν στη διαδικασία κρίσης από το κοινό, μέσω ψηφοφορίας σε ειδική πλατφόρμα στο Διαδίκτυο, που θα διαρκέσει 1 μήνα.
Τα 10 τραγούδια που θα φηφίσει το κοινό, θα ακουστούν ζωντανά σε εκδήλωση που θα διοργανώσει το La Vita radio, αλλά και θα εκδοθούν σε φηφιακή συλλογή, αλλά και σε φυσική μορφή CD.
Tα τραγούδια θα πρέπει να μην έχουν κυκλοφορήσει από καποια δισκογραφικη εταιρεία είτε ψηφιακά, είτε σε φυσική μορφή CD, χωρίς να αποκλείεται να έχει γίνει ανάρτηση του τραγουδιού από τον δημιουργό του στο YouTube.
O κάθε δημιουργός ή ερμηνευτής μπορεί να στείλει μόνο 1 τραγούδι!
Τα τραγούδια που θα σταλούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., θα πρέπει να είναι σε μορφή wav ή mp3 320kbp , και να συνοδεύονται με τα στοιχεία των συντελεστών (Συνθέτης, Στιχουργός, Εκτελεστής), ενώ το mail θα πρέπει να συνοδεύεται και από τους στίχους του τραγουδιού, μια φωτο του ερμηνευτή και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Το La Vita radio δεσμεύεται πως όλα τα τραγούδια που θα σταλούν στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,θα συμπεριληφθούν στις λίστες του σταθμού, αλλά και πως όλα θα προβληθούν μέσα από συνεντεύξεις και παρουσιάσεις των δημιουργών τους από εκπομπές του Σταθμού.
Διαβάστηκε 1390 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 00:12
La Vita

Τελευταία άρθρα από τον/την La Vita