Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 22:28

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ TANGO, με την Γεωργία Βεληβασάκη - Livestreaming ! (10/04)

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Γεωργία Βεληβασάκη, μια ιδιαίτερη και δροσερή μεσογειακή φωνή, μαζί με ένα σύνολο κορυφαίων δεξιοτεχνών μουσικών, τον Σπύρο Ρασσιά στο πιάνο, τον Ανδρέα Ζιάκα στην κιθάρα, τον Δημήτρη Αραμπατζή στο bandoneon, τον Λεωνίδα Κυρίδη στο κοντραμπάσο και με τη φροντίδα του Γιάννη Μαυρίδη και των συνεργατών του στον ήχο και την εικόνα, μας παρουσιάζουν ένα κοντσέρτο με τα πιο έξοχα τραγούδια του κλασικού και σύγχρονου Tango.

Στο πρόγραμμά τους γίνεται αναφορά σε μαέστρους του είδους, όπως ο Atahualpa Yupanqui, ο Astor Piazzolla, ο Pedro Laurenz, ο Homer Manzi, ο Carlos Gardel κ.ά., ενώ θ’ ακουστούν κομμάτια από τη δισκογραφική συνεργασία της Γεωργίας Βεληβασάκη με τον Αργεντινό μαέστρο του Tango Nuevo, Luis Borda. Σαγηνευτικές και νοσταλγικές μελωδίες πέρα από τον Ατλαντικό φτάνουν στη Μεσόγειο… Ορμητικοί ρυθμοί, αισθήματα, πάθη, δύο κόσμων που τους ενώνει η μουσική και η θάλασσα.

Μέσα στην παραδοξότητα των καιρών μας αντιστρέφουμε τα δεδομένα και επικοινωνούμε ζωντανά την τέχνη μας μέσα από ένα στούντιο ηχογράφησης, εκεί όπου τα τραγούδια πρωτανασαίνουν, πολύ πριν παραδοθούν στην αγάπη του κόσμου.

Τεχνική υποστήριξη: Cue Productions
Grafic Design: Spiros Tsiligiridis / Grafic Box
Φωτογραφία: Fabio Ruggieri

Εισιτήριο: 8 ευρώ
Online Προπώληση: http://bit.ly/a-night-tango

.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της συναυλίας:
Μετρονόμος, readmagazine.gr, TV 100, FM 100, VF, οκτάβα.gr, stellasview.gr, μουσικόγραμμα, Tetragwno.gr, La vita web radio, Κουλτουρόσουπα, Kourtis Winery, Carrot Pop.

Διαβάστηκε 790 φορές
La Vita

Τελευταία άρθρα από τον/την La Vita