Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 16:06

Μάριος Θεοδώρου - "ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΠΕΛΑ" : Η έμπνευση απο μια γλυκιά κοπέλα και ο καλλιτεχνής μιας γλυκιας μελωδιας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εν έτη 2019 κάνοντας εάν σύντομο scroll στο you tube μπορούμε να παρατηρήσουμε διάφορους τίτλους τραγουδιών.

Κάποιες φορές διόλου εγκωμιαστικούς για κανένα από τα δύο φύλα.

Έτσι, όταν το βλέμμα μας πέσει στο  τίτλο ‘’Γλυκιά κοπέλα’’ δεν διστάζουμε με ένα απλό κλικ να το ακούσουμε και με αυτό τον τρόπο να ανακαλύψουμε τον τραγουδοποιό και ερμηνευτή  Μάριο Θεοδώρου.

Ο Μάριος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λευκωσία με ήχους της έντεχνης ελληνικής αλλά και ξένης σκηνής με κύριο γνώμονα  την ποιότητα των ακουσμάτων του. Από παιδί οδηγήθηκε από τις  έντονα καλλιτεχνικές τάσεις του να ζήσει εμπειρικά το backstage σε διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα αποκτώντας καλλιτεχνική και τεχνική εμπειρία. Γνωρίζοντας λοιπόν, το χώρο της μουσικής στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες εκφάνσεις του και μετά από αρκετά χρόνια τριβής, αποφάσισε να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του ‘’Άσε με’’ και ‘’Πες μου μια λέξη’’, μένοντας αφοσιωμένος στο τραγούδι. Η αγάπη του γι’ αυτό άλλωστε δεν κρύβεται στο βίντεο κλιπ του όπου μας κερδίζει με την θετική του ενέργεια, το χαμόγελο και τον νεανικό στίχο.
‘’ Γλυκιά κοπέλα μου χες πει πως μ αγαπάς -Πως δεν αντέχεις μακρυά μου να γυρνάς -Και εγω σου λέω «σε μια ώρα θα μαι εκεί- Για να σου δώσω το πιο καυτό φιλί» Μα όταν φτάνω έρχεσαι χαμογελαστή Για να μου πείς πως δεν θές πια να είμαστε μαζί’

{youtube}-DytEAikTeM{/youtube}

 

Οι φιλοδοξίες και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του νεαρού και ταλαντούχου ερμηνευτή δεν σταματούν όμως στις τελείες των στίχων του. Πρόσφατα ξεκίνησε να σπουδάζει σκηνοθεσία στο Frederick University στην Κύπρο με στόχο όπως δηλώνει ο ίδιος να εκφραστεί πιο ολοκληρωμένα μέσα από την τέχνη και να μπορεί να αναλάβει πλήρως τις ανάγκες ενός τραγουδιού, τόσο δικού του όσο και άλλου καλλιτέχνη που θα επιθυμούσε να συνεργαστεί μαζί του.Ως πλάσμα φιλοπερίεργο και αναζητώντας συνεχώς την ουσία της τέχνης έχει ξεκινήσει και κύκλο οπτικοποιημένων συνεντεύξεων σε καταξιωμένους και έμπειρους ερμηνευτές, συνθέτες,  στο προσωπικό του κανάλι στο you tube με τίτλο  ‘’A day with…’’. Μέσα σε αυτούς ο παραγωγός Αλέξανδρος Χρυσίδης, οι Locomondo, τα Γυμνά Καλώδια, η Τζόρτζια από τους Μπλέ.Στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να μάθουν περισσότερα για το χώρο της μουσικής και να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα καλλιτεχνικά τους όνειρα πιο εύκολα.

Για τον www.lavitaradio.gr

Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου

Διαβάστηκε 2726 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

Loading...